Seger i premiären i div 3

Äntligen var det dags för seriepremiär även i division 3! Det blev en fin start även där efter vinst med 1-4 på bortaplan mot Malmbergets AIF.

Ledningsmålet kom redan i minut 7 efter att Tilde Aidanpää tog sig förbi sin back och slår ett fint inspel. Målvakten lyckas inte hålla bollen och Madelene Röding kan trycka in bollen i mål. 0-1 stod sig i halvtid.

Andra halvlek startar bra genom att vi utökar ledningen till 0-2 i matchminut 49 efter att Madelene slog en hörna som tog på en motståndare och gick rätt in i mål. 0-3 kom dryga tio minuter senare genom Nikki Holmström efter ett snyggt inspel av Alva Robarth. I matchminut 61 gör vi 0-4 genom Nathalie Virding som letar sig in centralt från sin vänsterkant och får till ett avslut vid målvaktens vänstra stolpe. Malmberget gör sedan 1-4 med fem minuter kvar att spela.

Värt att nämna är att Ella Townsend, Hilda Hannu, Ella Larsson och Tyra Lindberg som tillhör damjuniorerna spelade matchen och samtliga gjorde bra ifrån sig, det lovar gott inför framtiden!

Nästa match i division 1 är borta mot Sunnanå 7/8 och i division 3 hemma på Olympia 8/8 mot Kiruna AIF. Avspark 13.00!